A szavazásról | Mindannyian Ugrás a tartalomra

A szavazásról

Május 26-án európai parlamenti választások lesznek, amelyen minden kettős állampolgársággal rendelkező személy részt vehet.

A határon túli magyarok zöme levélben szavazhat. A levelek május 6. után érkeznek. A levélcsomag tartalmaz egy szavazólapot, annak borítékját, a választópolgár azonosításához szükséges nyilatkozatot, egy válaszborítékot, valamint a szavazásról való tudnivalókat ismertető tájékoztatót. A szavazólapot annak kitöltése után borítékjába helyezve a válaszborítékban juttathatják el a polgárok a Nemzeti Választási Irodának, illetve bármely külképviseleti intézménynek. A szavazólapon azon párt elé kell tenni az x-et, amelyre szavazni szeretnének, majd az ellenőrző dokumentumot is ki kell tölteni.

Kedves Választópolgárok, a Vajdasági Magyar Szövetség aktivistái, mint ahogyan azt tették az elmúlt időszakban is, most is terepen lesznek, május 10. és 20. között felkeresik Önöket, és segítenek eljuttatni a leveleket a legközelebbi magyarországi külképviseletre. Itt vagyunk, segítünk Önöknek, hisz fontos számunkra egy erős európai jelenlét, ha sikeresek leszünk, ismét lesz képviselete a délvidéki magyaroknak Deli Andor személyében Brüsszelben!

Keressék aktivistáinkat, tisztségviselőinket, tagjainkat, szimpatizánsainkat.

Éljünk szavazati jogunkkal, alakítsuk közösen sorsunkat!

Május 26-án legyünk ott Mindannyian!